Technology Pathfinder

Innovativa lösningar som fungerar -på riktigt!

Digitaliseringen av samhället skapar allt fler möjligheter till intelligenta, uppkopplade tjänster. Att realisera en idé, och få en ny tjänst att fungera över tid på ett robust, pålitligt och hållbart sätt, kan vara utmanande. Hårdvara, plattformar och moln ska kommunicera utan fördröjningar och störningar. Det är här vi kommer in.

Vi har en stark position inom elektronikkonstruktion och inbyggd mjukvara samt omfattande kompetens inom industriell IoT, artificiell intelligens och molntjänster. Vi säkerställer att lösningarna fungerar -på riktigt.

Vill du få hjälp att utveckla din verksamhet och dra nytta av hållbar teknik? Söker du erfarenhet och en partner som hittar lösningar i en föränderlig värld? Då kan vi hjälpa dig.

Expertisområden

På QRTECH har vi koncept och modeller för att såväl generera nya affärsidéer som för att utveckla och industrialisera tjänster och produkter.  Våra tjänster är uppdelade i fyra övergripande expertisområden: Elektronikutveckling, Inbyggda system, Internet of Things och Digitala Lösningar.

Elektronikutveckling

Läs mer

Inbyggda system

Läs mer

Internet of Things

Läs mer

Digitala lösningar

Läs mer

Vill du veta mer?

Har du frågor eller funderingar kring elektronik, mjukvara och digitala tjänster? Står din verksamhet inför affärsmässiga utmaningar? Vill ni realisera en ny idé? Vi hjälper dig gärna vidare!

Lämna dina kontaktuppgifter i formuläret så kontaktar vi dig inom kort.

Namn(Obligatoriskt)