Vad vi gör / Digitala lösningar

Digitala Lösningar

Att designa produkter med konnektivitet – det vissa kallar för IoT (Internet of Things) – skapar större affärsvärde. Våra digitala lösningar gör data från sensorer, inbäddade system och elektronik tillgänglig för att bygga nya tjänster baserat på insikter från aggregerad intelligens.

Våra digitala lösningar inom IoT integreras med molnbaserade backend-lösningar. Vårt team inom digital utveckling och UX designar och utvecklar även frontend-applikationer för webb och mobila tillämpningar.

Kontaktperson

Service Design och Konceptutveckling

Behöver du hjälp med att identifiera utmaningar och möjliga lösningar på dessa för din organisation eller dina kunder? Vårt Service Design-team finns här för att hjälpa dig skapa nya intäktsströmmar, affärsmodeller eller lägre driftkostnader!

Mobila tillämpningar

Mobiltelefonen är idag det självklara gränssnittet för många olika tillämpningar och möjligheterna är stora. Det ställer dock höga krav på lösning och användargränssnitt, och det är viktigt att förstå hela kedjan – inte bara appen som ska användas. Detta är något som vi på QRTECH kan hjälpa dig med.

Robusta molnlösningar

Idag utvecklas många applikationer för att köras på en cloud-plattform, vilket innebär stora möjligheter för företag och organisationer. Några av fördelarna är större flexibilitet och säkerhet. Kontakta oss så kan vi diskutera vilken lösning som passar ditt företag bäst!

End-to-end-lösningar

Med End-to-End menar vi att vi kan assistera våra kunder med vertikala lösningar från Service Design och konceptutveckling, till implementation av mobilitets- och molntjänster. Vi bygger och designar uppkopplade mjuk- och hårdvarusystem och därefter tillhandahåller en fullskalig elektronikproduktion och förvaltning. Eftersom vi har tillgång till alla delar i processen kan vi snabbt iterera fram lösningar som är robusta och tillförlitliga.

Kontaktperson

Roger Kanstrup

Roger Kanstrup

Försäljning / Digitala lösningar

roger.kanstrup@qrtech.se
+46 761 09 97 85

Elektronikutveckling

Läs mer

Inbyggda system

Läs mer

Internet of Things

Läs mer