Vad vi gör

Vi utvecklar en hållbar värld!

En hållbar värld kräver smarta effektiva lösningar. Digitaliseringen av samhället skapar allt fler möjligheter till intelligenta uppkopplade tjänster som hjälper oss i vardagen eller våra företag att effektivisera. Utmaningen sitter inte enbart i att komma på idén utan också att få tjänsten att fungera över tid på ett robust, pålitligt och hållbart sätt. Hårdvara, plattformar och moln ska kommunicera utan fördröjningar och störningar.

Vill du få hjälp att industrialisera ett prövat koncept? Då kan vi hjälpa dig.

Startup eller marknadsledare?

Olika företag är i olika faser. Du kanske just har fått en idé? Eller är en etablerad aktör som siktar på att lansera en ny tjänst eller produkt? Behöver du stöd i att driva processer för digitalisering? På QRTECH har vi koncept och modeller för att såväl generera nya affärsidéer som för att utveckla och industrialisera tjänster och produkter.

Forskning och
innovation

Läs mer

Konceptdesign och
prototyper

Läs mer

Kvalitetssäkrad
utveckling

Läs mer

Förvaltning av produkt
och applikationer

Läs mer

Expertisområden

Våra tjänster är uppdelade i fyra övergripande expertisområden: Elektronikutveckling, Inbyggda system, Internet of Things och Digitala Lösningar.

Elektronik­utveckling

Läs mer

Inbyggda system

Läs mer

Internet of Things

Läs mer

Digitala lösningar

Läs mer

Produkter för snabb innovationsutveckling

Behöver du kickstarta din utveckling? På QRTECH har vi tagit fram egenutvecklade plattformar, som kan utgöra en del av prototyper eller ingå i de färdiga produkterna. Oavsett vad som gäller för dig, betyder det en snabbare väg till marknaden!

Läs mer

Vill du veta mer?

Kontakta oss