Hur vi gör

Flexibilitet och erfarenhet

Söker du erfarenhet och en partner som hittar lösningar i en föränderlig värld? Att förenkla betyder inte nödvändigtvis att lösningarna är enkla, det kräver djup förståelse och kompetens. Våra tjänster erbjuds i form av kompletta helhetsåtaganden levererade ifrån vårt design- och utvecklingshus i Mölndal eller som specialister på plats hos er.

Leveransmodeller

Behöver du hjälp med innovativ konceptutveckling, eller kanske med att effektivisera leveransen av en befintlig produkt? Bara lugn, vi anpassar oss till era behov. Våra leveransmodeller sträcker sig från helhetsåtaganden till experthjälp.

Projektåtaganden

Läs mer
Team as a Service

Team as a Service

Läs mer

Specialistkonsulter

Läs mer

Välutrustade labb som stödjer alla faser

På QRTECH har vi fantastiska möjligheter att utveckla, testa och underhålla elektronik och mjukvara. I våra lokaler i Mölndal/Göteborg arbetar vi i toppmoderna laboratorier; från elektroniklabb, integration och automatiserade testlabb, till klimatkammare och till och med ett EMC-labb.

Läs mer

Forskning för en hållbar utveckling

QRTECH har en lång historik inom olika typer av forskningsprojekt. Vår målsättning är att säkerställa företagets position i frontlinjen inom strategiska teknikområden. Projekten drivs i samarbete med akademin och våra kunder, oftast över nationsgränserna. Projekten är långsiktiga och syftar till att bidra till en hållbar utveckling av samhället.

Läs mer

Vill du veta mer?

Kontakta oss