Karriär

Vi älskar att utforska!

Vi tror att experter dras till experter. Nyfikenhet och möjligheten till personlig utveckling ska vara en del av kulturen. Samtidigt är ett jobb mer än bara affärsmässiga och tekniska utmaningar. På QRTECH sätter vi människorna först. Vi tror på att utveckla en gemensam värdegrund och vara öppna för våra olikheter. För våra medarbetare är vår största tillgång.

Välkommen till oss, om du delar vår syn!

Lediga Tj¨anster

se alla lediga jobb

Q Academy

Q Academy är QRTECHs center för kompetensutveckling. Genom att utveckla vår kompetens, stärker vi vår gemensamma kunskap inom nya tekniska innovationer och trender. Kunskap som kommer våra kunder tillgodo.

Q Academy har olika utbildningsspår som varje anställd kan gå med i. Spåren kan utvecklas över tid och nya spår kan uppstå – beroende på vilken typ av kompetens som behövs i våra uppdrag.

Just nu har vi utbildningsspår inom:

  • Artificiell intelligens
  • Zephyr
  • Funktionell säkerhet
  • Kraftelektronik
  • IoT/Connectivity

Lediga Jobb
     
Kontakta Oss

Tech Nights

Har du tekniska idéer du vill förverkliga? På QRTECH har vi kvällar där våra medarbetare kan nyttja hela vårt labb och alla våra verktyg för att förverkliga idéer i praktiken. Det kan vara ett hobbyprojekt där du kan få stöd av dina kollegor, eller något annat du brinner för. Tech Nights är också ett tillfälle att bygga vår kultur, träffas och ha kul tillsammans.

Låt nyfikenheten leda vägen!

Vilka är vi?

På QRTECH sätter vi människan i det främsta rummet. Vi är ett värderingsstyrt bolag som tror på styrkan i att kombinera allas olikheter, men där vi samtidigt enas runt en gemensam värdegrund.

Vår övertygelse är att experter dras till experter. Därför jobbar vi aktivt för att bygga en miljö som bjuder på utmanande uppdrag. Det tror vi skapar en stimulerande och utvecklande arbetsplats. Genom en mix av utvecklingsprojekt, på våra kontor, i våra välutrustade labb eller på plats hos våra kunder, skapas en mängd möjligheter för våra medarbetares personliga utveckling.

Vill du veta mer?

Linda Bornelund

Talent Services / HR