Vad vi gör / Från forskning till förvaltning

Startup eller marknadsledare?

Olika företag är i olika faser. Du kanske just fått en idé? Eller är väletablerad, men siktar på att lansera en helt ny tjänst eller produkt? På QRTECH har vi metodik och erfarenhet av att hjälpa våra kunder med utveckling av nya tjänster och koncept.

Kontaktperson

Forskning och innovation

Ivrig på att veta mer om morgondagen? På QRTECH tror vi på att investera för framtiden! Det har funnits med oss i vårt DNA sedan vi grundades 1997.

Saknar du verktyg och modeller för tillämpad forskning? Vi arbetar i nära samarbete med akademin, våra långsiktiga kunder och forskningen. Tillsammans genomför vi kontinuerligt nya forskningsprojekt inom områden såsom:

  • Autonoma fordon
  • Bildigenkänning
  • Artificiell intelligens
  • GreenTech
  • Kraftelektronik

Service Design / Konceptutveckling

Har du koll på dina kunders utmaningar? Behöver du hjälp med att identifiera gains och möjliga lösningar på pains för din organisation eller dina kunder? Vårt Service Design-team finns här för att hjälpa dig skapa nya intäktsströmmar, affärsmodeller eller lägre driftkostnader.

Behöver du hjälp att prioritera? Med vår modell för konceptutveckling leder vi dig genom processen för att landa i de mest värdeskapande koncepten.

Prototypframtagning

Dags att testa konceptet? Väl framme i prototypstadiet erbjuder vi en komplett utvecklingsavdelning, som kan hjälpa er att realisera tjänsterna hela vägen från elektronik och mjukvara till tjänst och erbjudande.

Prototyperna monteras i QRTECHs prototyplabb, hos producenter med låg volym eller hos den avsedda serietillverkaren. Låga volymbehov för utvärderingsändamål kan också tillhandahållas som prototyper för att säkerställa snabb åtkomst.

Kvalitetssäkrad utveckling

Funderat på varför så många idéer stannar på prototypstadiet? Vårt varumärkeslöfte – ”Det fungerar!” – innebär att en idé inte är starkare än att den är genomförbar och det går att ta den till marknaden. Sedan starten har kvalitet alltid varit vårt signum. Vi sätter stort värde på att hjälpa våra kunder gå från konceptutveckling till färdiga produkter och tjänster. Till vår hjälp har vi våra labb, processer och vår välbeprövade metodik.

Att ta fram ett koncept kan många lyckas med idag – att realisera det kräver hög kvalitet, i varje detalj.

Förvaltning av produkt och applikationer

Äntligen lansering! Vad händer nu? På QRTECH tror vi på långsiktiga relationer. Vi har etablerade metoder för att hantera system och produkter som är satta i produktion.

Application Management är vårt koncept för systemförvaltning, vilket innebär hantering av ett system och en mjukvara över dess livscykel. Självklart hanterar vi också nya hårdvarureleaser och modifieringar på komponenter allt eftersom behoven ändras.

Behöver du hjälp med komponentförsörjning? Vi hjälper dig genom hela produktens livscykel.

Kontaktperson

Roger Kanstrup

Roger Kanstrup

Försäljning / Electronics & Software