Kundcase

Varumärke och identitet Mattr mer än du tror

Det nya teknikkonsultföretaget Mattr Collective kom till oss och ville ha ett differentierande varumärkeskoncept och en grafisk identitet. Och eftersom vi på Qrtech är stolta över att vara ett företag med förmågan att ta kunder från grundläggande vetenskaplig forskning och hårdvara upp till UX, design och koncept tog vi oss mer än gärna an oss uppdraget.

De flesta produkt- och konsultföretag ser i stort sett likadana ut och kommunicerar, ärligt talat, samma smått torra saker. Mattr ville trotsa konventionen när det gällde kommunikation och identitet för teknikbolag. De ville vara trogna sin grundläggande tanke om en unik kreativ och kollektivt driven kultur där innovation kan blomstra och där handling betyder mer än ord.

Vårt arbete på Qrtech innebar att skapa ett övergripande varumärkeskoncept, storytelling och tonalitet, tillsammans med en fullständig grafisk identitet och riktlinjer.

Om Mattr Collecitve

Mattr är ett nystartat teknikkonsultföretag i Göteborg specialiserat på högspänningsbatterier, drivlinor, prototyper och produkter. I sin verkstad skapar de koncept och prototyper för sina kunder eller för sig själva. De är en one-stop-shop för utveckling och uppdrag inom design, mekatronik, inbyggda system & systemdesign, samt har en avancerad maskinpark för tillverkning av skräddarsydda batteripaket för kundspecifika applikationer.

mattr.se

Logo Mattr

Kontaktperson

Roger Kanstrup

Roger Kanstrup

Affärsområdeschef / Elektronik och mjukvara

Läs mer