Pressrelease

QRTECH satsar på kommunikation och användarupplevelse: tar in kreatörer inom servicedesign

4 mars 2022

QRTECH utvecklar sitt erbjudande och kompletterar djupt tekniskt kunnande med affärsutveckling, servicedesign och kommunikation när Daniel Röjnemark och Claes Pettersson tillträder som kreatörer.

QRTECH, starkt positionerat inom elektronik- och inbyggd mjukvaruutveckling, har expanderat under de senaste åren. Som ett led i att utveckla bolaget som innovationsledande har QRTECH genom förvärv breddat erbjudandet vad gäller IoT och connectivity och nu stärks kompetensen inom affärsutveckling, servicedesign och kommunikation, när Daniel Röjnemark och Claes Pettersson tillträder som kreatörer.

Att skapa en röd tråd i interaktionen mellan människa och teknik är en utmaning för många tekniktunga ingenjörsbolag. För att utveckla användarvänliga och konkurrenskraftiga tjänster krävs förståelse för både kunden och affären. Genom att komplettera vårt djupa tekniska kunnande med Daniels och Claes kompetenser inom kommunikation och användarupplevelse tar vi en särskiljande position på marknaden. Vi är väldigt glada över att välkomna dem till QRTECH, säger Patrik Sahlsten, VD på QRTECH.

Daniel Röjnemark och Claes Pettersson, som tar med sig närmare 30 års erfarenhet från reklambranschen, kommer senast från HIQ. På QRTECH står de inför att förena kreativitet, teknik och innovation, ett grepp som efterfrågas av såväl befintliga som nya kunder. I tidigare projekt har teamet stöttat i utvecklingen av interface för Sprinx Technologies videolösningar inom trafiksäkerhet samt bidragit till nytt UX för Emersons teknik för vattenhantering.

På QRTECH finns en intressant bredd vad gäller både kunder och uppdrag och vi ser fram emot att bidra med vår kompetens i arbetet att utveckla framtidens teknik och tjänster, säger Daniel Röjnemark.

Det känns väldigt roligt att vara en del av QRTECHs kreativa miljö, där vi med våra erfarenheter kan bidra till att driva innovationer framåt och stötta kunderna i processen, säger Claes Pettersson.

Kontaktperson

Patrik Sahlsten

Patrik Sahlsten

VD / Affärsutveckling

Läs mer