Career

Teamchef mjukvara

QRTECH har mer jobb än vad vi har personal och söker därför med ljus och lykta efter ingenjörer som vill växa och utvecklas med oss. I denna annons vänder vi oss särskilt till dig med intresse att leda andra!

Till vårt kontor i Lackarebäck på gränsen mellan Göteborg och Möldal söker vi nu förstärkning av en driven och tekniskt kunnig  teamchef som vill vara med och bygga vidare på vår framgångsrika verksamhet. Som teamchef jobbar du med chefskapet på deltid samtidigt som du behåller ena benet i tekniken och jobbar i projekt resten av din tid.

I rollen som teamchef kommer du att ansvara för en befintlig grupp av professionella ingenjörer som jobbar inom mjukvaruutveckling. Vi befinner oss i en expansiv fas och du kommer att medverka till att rekrytera de bästa ingenjörerna till QRTECH för att utöka din grupp.

I din chefsroll  har du fullt personalansvar för ditt team vilket innebär att du ansvarar för att samordna och prioritera teamets arbetsuppgifter och resurser. Du kommer vara närmaste chef för alla medlemmar i ditt team vilket innebär att du förutom att driva det dagliga arbetet i teamet också håller i kompetensutveckling, teammöten, utvecklingssamtal och lönesamtal. 

Det här kommer du jobba med:

  • Arbete med införandet av arbetssätt och verktyg
  • Ansvara för att skapa full beläggning för ditt team
  • Utveckla teamets kompetens och arbetssätt utifrån behov och efterfrågan på kompetens
  • Personalansvar
  • Rekrytering

Vem letar vi efter?

Vi letar efter dig som har stor teknisk kompetens inom teamets teknikområde mjukvaruutveckling och som skulle vilja utvecklas vidare samt få nya utmaningar utöver det tekniska. Du skall ha intresse av att utveckla både individer och verksamhet.

Du skall sporras av ett stort eget ansvar och möjligheten att påverka. Du skall känna dig bekväm i en ledarroll och vara intresserad av att leda människor även om vi inte kräver att du skall ha tidigare erfarenhet av ledarskap. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och mognad. 

Det här skall du ha med dig:

  • Högskoleingenjör eller civilingenjör inom elektronik eller motsvarande högre utbildning
  • Egen utvecklingserfarenhet inom mjukvara
  • Ett intresse för att bygga ett team

I din ansökan vill vi även ha svar på följande frågor:

  • Varför vill jag vara chef?
  • Vad vill jag tillföra och uppnå som ledare för ett team?

 

Vi ser fram emot din skriftliga ansökan som du skickar in via länken nedan så snart som möjligt! Har du frågor eller vill veta mer, kontakta Roger Hendelberg på mail eller telefon, 0768-526750!

 

QRTECH är ett framgångsrikt produktutvecklingsbolag som utvecklar, industrialiserar och tillverkar produkter som innehåller elektronik, kraftelektronik och mjukvara. De produkter vi utvecklar är ofta tekniskt utmanande och måste fungera i krävande miljöer. Kunderna finns inom alla områden där en kvalificerad produktutveckling efterfrågas, från småföretag till globala koncerner.

Hörnstenen i vår utvecklingsverksamhet är en omfattande tillämpad forskning i samverkan med industri, akademi och forskningsinstitut. Det gör att vi kan erbjuda våra kunder framtidssäkrade produkter i världsklass.

Vår framgång bygger på vårt stora kundengagemang och att vi verkligen bryr oss om våra kunder. QRTECH har branschens mest tekniskt skickliga ingenjörer och en stark vilja att lyckas och göra ett bra jobb.

Klicka här för att söka jobbet!