Career

Kvalificerad ekonom

QRTECH söker dig som gillar siffror och tycker det är kul att jobba nära verksamheten!

 

Till vårt kontor i Lackarebäck, på gränsen mellan Göteborg och Mölndal, söker vi nu förstärkning av en driven och redovisningskunnig ekonom som vill vara med och bygga vidare på vår framgångsrika verksamhet. 

Arbetsuppgifter

Som kvalificerad ekonom på QRTECH kommer dina huvudsakliga ansvarsområden att vara redovisning och intern support på bolagets affärssystem. Avstämning av konton, periodiseringar och löpande redovisning kommer att vara några av dina arbetsuppgifter. Löner kommer också periodvis att vara ditt ansvar. Du kommer tillsammans med kollegorna på ekonomiavdelningen att agera stöd gentemot bolagets projektledare och du kommer därför kontinuerligt att vara involverad i företagets olika projekt och aktivt arbeta med att följa upp dessa. Du kommer även att arbeta med fakturering. Vi arbetar tillsammans kontinuerligt med ständiga förbättringar genom att vidareutveckla processer och arbetssätt.

Du rapporterar till bolagets ekonomichef.

Din profil

För att vara framgångsrik i tjänsten behöver du vara analytiskt lagd, noggrann och självgående. Ditt arbetssätt bör vara lösningsorienterat och du behöver ha lätt för att samarbeta. Då du kommer att ha stora kontaktytor inom bolaget är det viktigt att du är bekväm med att kommunicera med andra människor. Ekonomistyrning och redovisning är nära integrerat och därför förväntar vi oss att du har ett brinnande intresse för dessa områden. Det är viktigt att du har förmåga att strukturera ditt arbete och kan prioritera dina uppgifter.

Kvalifikationer

  • Du är civilekonom alternativt har en motsvarande utbildning.
  • Minimum 3-5 års relevant arbetslivserfarenhet.
  • Gedigen erfarenhet både från tjänstesektorn och producerande verksamhet.
  • Mycket goda kunskaper av projektredovisning.
  • Erfarenhet från något/några av de större affärssystemen på marknaden är ett krav. Har du arbetat i Maconomy är det meriterande.
  • Mycket goda kunskaper i Excel.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.
  • Hög IT-mognad.

Vi erbjuder

QRTECH erbjuder ett stimulerande och utvecklande arbete i ett växande företag!

Hos oss får du arbeta med trevliga kollegor! Du representerar ett högkvalitativt varumärke och du blir en viktig och betydelsefull del av verksamheten. Vi har kollektivavtal, friskvårdsförmåner och en marknadsmässig lön m.m.

Kontakt

Vid frågor kontakta ekonomichef Kristina Seibt på tel. 031-773 76 28.

Ansökan

Känner dig igen dig i ovanstående är du välkommen in med din ansökan så fort som möjligt. Urval och intervjuer sker löpande.

Vi har valt att själva sköta rekryteringen till denna tjänst, och tackar därför nej till all eventuell hjälp från dig som säljer annonser och rekryteringstjänster!

 

QRTECH är ett framgångsrikt produktutvecklingsbolag som utvecklar, industrialiserar och tillverkar produkter som innehåller elektronik, kraftelektronik och mjukvara. De produkter vi utvecklar är ofta tekniskt utmanande och måste fungera i krävande miljöer. Kunderna finns inom alla områden där en kvalificerad produktutveckling efterfrågas, från småföretag till globala koncerner.

Hörnstenen i vår utvecklingsverksamhet är en omfattande tillämpad forskning i samverkan med industri, akademi och forskningsinstitut. Det gör att vi kan erbjuda våra kunder framtidssäkrade produkter i världsklass.

Vår framgång bygger på vårt stora kundengagemang och att vi verkligen bryr oss om våra kunder. QRTECH har branschens mest tekniskt skickliga ingenjörer och en stark vilja att lyckas och göra ett bra jobb. Läs mer om oss www.qrtech.se

QRTECH är en del i Embron med ett globalt nätverk av tjänster och tillverkning. Läs mer på www.embrongroup.com.

Klicka här för att söka jobbet!