Career

AUTOSAR integratör och utvecklare

Vill du vara på en arbetsplats som kryllar av människor som stolt titulerar sig Technördar?
På QRTECH så vet vi att människor som drivs av ett genuint intresse blir bäst på det de gör. Det har varit vår övertygelse sedan vi startade och det har vi fortsatt att leva efter. Därför söker vi dig som älskar teknik och som vill utvecklas tillsammans med branschens mest skickliga ingenjörer.

QRTECH – produktionsutveckling i världsklass!
QRTECH är ett framgångsrikt produktutvecklingsbolag som utvecklar, industrialiserar och tillverkar produkter som innehåller elektronik, kraftelektronik och mjukvara. De produkter vi utvecklar är tekniskt utmanande och måste fungera i krävande miljöer. Kunderna finns inom alla områden där en kvalificerad produktutveckling efterfrågas, från småföretag till globala koncerner.

Vi söker dig som:

  • Har minst ett års erfarenhet av autosarintegration
  • Erfarenhet av C programmering i embeddedmiljö
  • Är van att arbeta med agila arbetssätt
  • Har erfarenhet av versionshanteringssystem
  • Har relevant högskola eller universitetsutbildning
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande:

  • Erfarenhet av CI toolchains
  • Erfarenhet av olika byggmijlöer, såsom make, cmake.
  • Erfarenhet från fordonsindustrin
  • B körkort

– Här kommer du aldrig att sluta utvecklas tekniskt!
För den som vill utvecklas tekniskt finns alla möjligheter i världen här på QRTECH! Vi har vi ett unikt upplägg där du som utvecklare både kan sitta i våra lokaler med produktutveckling men även arbeta som konsult ute hos någon av våra kunder. Om du exempelvis har suttit i ett projekt länge och behöver nya utmaningar så kommer vi att hjälpa dig att hitta ett nytt spännande projekt som konsult ute hos kund. Vi tror på uppmuntran och stimulans i arbetslivet!

“Jag har fått lära mig så otroligt många häftiga grejer på QRTECH – både in-house och ute på konsultuppdrag. Den flexibilitet som jag får här är en av många anledningar till att jag älskar mitt jobb!”
Peter Lööf, Manager SW Team

– Vi har inspirerande tech-kvällar två gånger i månaden!
Har du fått dille på ett eget tekniskt hemmaprojekt som du viger din fritid åt? Eller har du kanske spånat på en rolig idé länge men aldrig kommit till skott och börjat utveckla den? Om ja så har vi bara en sak att säga – välkommen till våra tech-nights! Två gånger i månaden slår vi upp dörrarna till vårt labb för alla som tycker att det är kul att jobba på privata projekt tillsammans med sina kollegor.

Kontakt
För mer information om tjänsten vänligen kontakta Mathilda Silverwaldt HR-manager på telefon: 031- 773 76 00.

QRTECH är en del i Embron med ett globalt nätverk av tjänster och tillverkning, läs gärna mer på www.embrongroup.com.